Kvinnojouren Sundsvall

060-126990 – dygnet runt

Vår organisation

Kvinnogemenskap är en partipolitiskt- och religiöst obunden ideell förening som arbetar med våldsutsatta kvinnor och barn i Sundsvall. Vi har anställda som arbetar varje dag på kontoret mellan kl. 08.00-16.30. De har hand om det skyddade boendet, administration och andra praktiska saker kring föreningen.
Bredvid de anställda står styrelsen, som har det yttersta ansvaret för hela föreningen, och styrelsen består av sju stycken kvinnor.  Styrelsen får du kontakt med här.
Föreningen har även volontärer/medlemmar som arbetar i beredskapsjouren och med utåtriktade aktiviteter.

Föreningens stadgar hittar du här -> Stadgar.

Beredskapsjouren
Är en resurs som finns för alla kvinnor i Sverige som söker stöttning. Telefonen är på när kontoret har stängt (vardagar kl. 16.30–08.00 och dygnet runt på helger) och bemannas av utbildade volontärer.

Utåtriktade aktiviteter
Kan vara då jouren anordnar något event och tillställning som t.ex. Internationella kvinnodagen eller 25 november. Då skapas projektgrupper (bestående av medlemmar) som planeras och strukturerar allt. Utåtriktade aktiviteter kan även vara att man följer med på utflykter med kvinnorna och barnen som bor på det skyddade boendet.

Maila oss

Om du behöver stöd och inte vill kontakta oss genom telefon så maila oss gärna!

Här kan även vanlig frågor ställas som hur vi arbetar och annat.

Ring oss nu

060-126990
(dygnet runt)